16.12.2015 - 16:56

PAS PREŠAO 300 kilometara kako bi pronašao ženu koja mu je spasila život! (FOTO)

Neverovatna priča stiže nam iz Rusije. Pas po imenu Šavi je doživeo čudnu sudbinu. Pre nekoliko meseci su ga udarila kola i tako povređen je ostavljen da ugine, srećom ta mračna sudbina mu nije bila suđena.

Nina, Ruskinja iz Rostova na Donu, ga je pronašla i spasila od tragične sudbine. Odlučila je da ga da na usvajanje i Šavi je vrlo brzo pronašao hraniteljsku porodicu i topli dom.

Međutim, tamo mu se očigledno nije svidelo, tačnije, osetio je potrebu da opet vidi svoju spasiteljku koja mu je podarila novi život, pa je odlučio da pobegne od kuće i pronađe je. A to nije bio nimalo lak zadatak, pa čak ni za psa koji je preživeo pravu golgotu.

Njegova nova kuća bila je u oblasti Voronež , negde oko 300 kilometara od Rostova. Pošto, kako se čini, ni za njega ljubav nema granica i nepremostivih prepreka, Šavi je odlučio da krene na put.

Foto: rostov.kp.ru

Foto: rostov.kp.ru

Iskopao je rupu ispod ograde u dvorištu svoje hraniteljske porodice, prošao kroz nju i krenuo u avanturu života. Skoro dve nedelje posle Šavijevog nestanka, Nina je šetala ulicom kada je osetila da joj se nešto trlja o nogu. Bio je to, pa ko drugi nego Šavi. Nina je zaplakala, nije verovala šta joj se dešava. Kada se sagla, Šavi joj je utonuo u naručje.

„Mnogi ljudi ne primećuju da se i psi smeju i plaču. Možda samo neće to da vide“, istakla je junakinja ove priče Nina.

Ono što je najfascinantnije vezano za ovaj ponovni susret je činjenica da se Nina preselila u veći stan, pet autobuskih stanica od starog.

„Čula sam neverovatne priče o psećoj lojalnosti, ali nisam verovala da će se to desiti i meni. Čak i sada ne verujem da je pas prošao toliko kilometara samo kako bi mene pronašao i što je najvažnije, našao me je i na novoj lokaciji“, u neverici veli ova sjajna gospođa.

Foto: rostov.kp.ru

Foto: rostov.kp.ru

„Naravno, sada je Šavi sa nama i tako će ostati zauvek. Nikada više ne bih napustila ovakvog prijatelja. Za svaku kap ljubavi, psi vam uzvrate mnogo više. Šavi mi je kao rođeno dete“, završila je svoju dirljivu priču kroz suze ova Ruskinja.

Filmska priča! Šavi, svaka čast!

(Ljubimci Telegraf/lifewithdogs.tv/rostov.kp.ru)

lifewithdogs.tv

Tagovi: ljubav, najbolji čovekov prijatelj, Nina, pas, Rostov na Donu, rusija, Šavi

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

3 komentara za PAS PREŠAO 300 kilometara kako bi pronašao ženu koja mu je spasila život! (FOTO)