06.01.2015 - 15:36

PODELITE I VAŠE IDEJE SA NAMA: Osmislite svoju kućicu za pse!

Prisetite se svih onih crteža kućica koje ste crtali dok ste pričali telefonom, zanimljivih slika sa interneta ili nekih svojih starih ideja i podelite ih sa nama. Osmislite pobednički predlog i obradujte neku kucu novim domom, a svog psa zalihom hrane za naredna tri meseca!

Foto: kucicezapse.org
Foto: kucicezapse.org

Friskies Facebook kampanja ˝Kuća za kuce˝ pruža mogućnost da svi koji razmišljaju o psima, uslovima njihovog života, njihovom toplom pogledu i veselom lavežu, mogu da učestvuju.

Purina Friskies i Full Service od 15 predloga sa najviše lajkova izabraće najkreativnije i najoptimalnije rešenje i od njega napraviti prave kućice za pse. Autor pobedničkog predloga moći će da obraduje svog ljubimca zalihom hrane za naredna tri meseca!

Da li će to biti crtež kućice iz ˝snova˝, ozbiljan arhitektonski predlog ili fotografija već napravljene kućice – izbor je na učesniku.

Foto: facebook.com/Friskies.Srbija

Foto: facebook.com/Friskies.Srbija

- Kako je nekim od udomljenih pasa dvorište kuća njihovih vlasnika životni prostor, ovim psima smo želeli da pružimo i odgovarajući ˝krov nad glavom˝, kućicu koja će biti dovoljno velika za njih, topla i suva. U realizaciji ove ideje od velike pomoći nam je bila i naša partnerska kompanija Full service koja se između ostalog bavi i izradom izuzetno kreativnih kućica za pse (www.kucicezapse.org ). Njihovo iskustvo sa pravljenjem kućica za pse će omogućiti da rešenje bude prilagođeno potrebama psa, da mu bude udobno i bezbedno – kažu za Ljubimci Telegraf iz Nestle Purina PetCare.

Sve napravljene kućice uz pomoć Veterine Beograd biće besplatno dodeljene onima koji udome psa iz nekog od gradskih azila, a imaju nameru da novog ljubimca drže u svom dvorištu.

Ovo je samo početak, kažu u Nestle Purina: ” … i nadamo se da ćemo tokom 2015. godine nastaviti sa akcijom, da će nam se možda pridružiti još neka kompanija,kako bi zajedno obezbedili što bolje uslove za život naših-vaših ljubimcima, da napravimo još veći broj kućica”.

U protekle tri godine Nestle Purina podržala je kampanju o odgovornom vlasništvu ˝Najbolji prijatelj“, u okviru koje je organizovano udomljavanja pod pokroviteljstvom Grada Beograda. U ovim akcijama udomljen je veliki broj napuštenih pasa iz beogradskih azila, a čitavu akciju organizovala je Veterina Beograd i Gradski sekretarijat za komunelne poslove. Svaki udomljeni pas je dobijao Friskies paket dobrodošlice: Friskies hranu za pse, činiju za hranu i Friskies šampon.

Akcija udomljavanja "najbolji prijatelj"!

Akcija udomljavanja “Najbolji prijatelj”!

(Ljubimci Telegraf)

Tagovi: akcija udomljavanja, humanitarna akcija, kućica za pse, Nestle Purina

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 komentar za PODELITE I VAŠE IDEJE SA NAMA: Osmislite svoju kućicu za pse!