06.02.2018 - 13:19

SMETA IM PIZZA U CRTANOM FILMU? PETA traži da Nindža kornjače postanu vegani!

Nindža kornjače na udaru organizacije za zaštitu životinja!

kornjace

Organizacija za zaštitu životinja TV mreži Niklodeon poslala pismo u kom predlažu da su kornjače inače voljne da spasu druge životinje te da bi “saosećajnija ishrana” imala više smisla

Organizacija za zaštitu životinja PETA smatra da bi junaci popularnog crtanog filma iz 90-ih “Nindža kornjače” trebalo da postanu vegani.

Oni veruju da bi četvorica zelenih boraca protiv kriminala iz kanalizacije bili dobar primer obožavaocima najnovije serije o ovim junacima, te da bi tako više ljudi htelo da proba da izbaci životinjske proizvode iz ishrane. Na veliku žalost družine, a posebno Mikelanđela, prva na udaru bi bila pica, njihova omiljena hrana, koju bi zamenili veganskom verzijom sa sirom biljnog porekla.

- Današnja deca sve više prihvataju vegansku hranu, pa što ne bi i Nindža kornjače? Veganska pica je popularna, zdravija od obične i mnogo manje škodi životinjama, objašnjava potpredsednica ove organizacije Lisa Lange.

PETA je TV mreži Niklodeon, koja će emitovati novu seriju pod nazivom “Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles“, poslala pismo u kom predlažu da su kornjače inače voljne da spasu druge životinje, pa bi stoga “saosećajnija ishrana” imala više smisla.

Povratak Leonarda, Rafaela, Donatela i Mikelanđela na male ekrane se očekuje u septembru.

Tagovi: nindža kornjače

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*