Rašović: Bi šta bi, i dalje sam trener Teleoptika

Bivši igrač Partizana nije platio danak istomišljeništvu s Krstajićem i Stanojevićem

  • 0

Raskol u Partizanovoj fudbalskoj porodici nije se odrazio i na njegovu filijalu Teleoptik. Vuk Rašović (38) je potvrdio za Telegraf.rs da ostaje trener trećeplasiranog tima Prve lige Srbije.

 

Prozivku igrača za drugi deo takmičenja izvšiće sutra (19. januar), kako je i planirao. Pomoćnik mu je i dalje Nikica Klinčarski (54), drugi igrač po broju utakmica na večnoj listi „crno-belih” (565 mečeva).

 

Ispalo je tako da Rašović nije platio danak zato što se otvoreno priklonio Partizanovom dojučerašnjem sportskom direktoru Mladenu Krstajiću i bivšem treneru Aleksandru Stanojeviću, svojim saigračima u crno-belom dresu krajem devedesetih, koji su smenjeni zbog bune protiv predsednika kluba Dragana Đurića.

 

Možda se ujeo za jezik. Sada o tome neće da kaže ni reč.

 

Teleoptik je na deobi trećeg mesta s Novim Sadom (28 bodova). Radnički iz Niša ima pet bodova više od njih, a Donji Srem dva.

 

Pitanje je gde će Partizan da rasporedi Zvonka Živkovića (52), takođe svog bivšeg igrača, a jugoslovenskog reprezentativca na pet utakmica (učesnik Svetskog prvenstva u Španiji 1982), koji je bio viđen za Teleoptikovog novog trenera čim je pre neki dan opozvao odluku da sedne na klupu bosanskog prvoligaša Zvijezde iz Gradačca, koju je zatim preuzeo Zoran Kuntić (44), nekadašnji fudbaler Spartaka i Vojvodine.

 

Rašović je do dolaska u Teleoptik bio Stanojevićev pomoćnik, a prethodno je sarađivao i s Goranom Stevanovićem. U ovo vreme prošle godine nasledio je Zvonka Vargu, kome je uoči priprema bilo saopšteno da više nije trener. Teleoptik je završio takmičenje na 13. mestu Prve lige.

 

Rašović je pre mesec dana stekao trenerku diplomu, a s njom i licencu za vođenje klubova u Superligi.

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA