03.05.2017 - 10:41

POTPUNO UVRNUTO: Ovo su kućni ljubimci poznatih sportista

Na listi se nalaze zmije, svinje, krave...

FOTO: pixabay.com
FOTO: pixabay.com

Možda ste se nekada i pitali da li poznati imaju kućne ljubimce. Odgovor je da, ali oni nekada prelaze i najluđe fantazije i toliko su neobični da odmah upadaju u oči.

Recimo, teniser Rodžer Federer je nakon osvajanja Vimbldona 2003. godine dobio kravu. Ovaj neobični poklon težak čak 800 kilograma, je na kraju ostavio na svom imanju, a koliko ga je poklon iznenadio otkrio je odmah po dobijanju, kada je rekao i čuvenu rečenicu: „Sada ću je morati musti“.

Poznata je ljubav Majka Tajsona prema divljim mačkama, ali onim toliko divljim da su opasne po život. U filmu Hangover je glumio čak i njegov tigar: „Zašto bih imao samo mačku? Više volim prave životinje. Divlje! Recimo, divlju mačku. Nešto žilaviju, opasniju.”

A šta reći za Dvajta Haurda, proslavljenog košarkaša, koji je veliki ljubitelj zmija. U njegovoj kolekciji izdvaja sa zmija Miki, koja je dugačka 3,5 metara. Kada ugledaju Mikija, gosti se prestrave, a Hauard ih teši rečima: “Ma neće vam Miki ništa, sad je maznuo mlado tele”.

A šta reći za fudbalera Marija Balotelija. On u šetnju ne izvodi psa ili mačku kako je to negde i uobičajeno, već sa sobom vodi svinju.

Da li ste vi čuli za neki sličan slučaj?

Tagovi: ljubimci poznatih ličnosti

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*