08.11.2015 - 15:42

U KUĆI KLUNIJEVIH JOŠ JEDNA PRINOVA: Poznati par usvojio jedno dugouho i kratkonogo preslatko stvorenje! (FOTO)

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu Džordž Kluni našao je svoju sreću pored supruge Amal, a njihova porodica postaje sve veća. Objavili su da očekuju dete, a u njihov život je ušao i još jedan pas.

Foto:  San Gabriel Valley Humane Society

Foto: San Gabriel Valley Humane Society

Mili ima četiri godine, i radnici jednog dobrotvornog društva u San Gabrijelu u Sjedinjenim Američkim državama su je ovog meseca našli kako skuplja ostatke hrane u kontejneru pored jednog restorana. Samo  nekoliko dana kasnije ubola je pravi džekpot!

Ona je baset, a na njenu sreću Klunijevi su došli u azil tražeći baš jedno takvo dugouho i kratkonogo preslatko stvorenje. Zaljubljeni par je proveo sat i po vremena sa Mili, upoznavši je sa njihovim drugim psom Lui. Ona je koker-španijel, koga su takođe usvojili iz azila, a dve preslatke ženke su se odmah sprijateljile i Mili je našla novi dom.

“Mili je našla dom za ceo život, a Klunijevi novog najboljeg prijatelja. Otišli su zajedno kao jedna velika, srećna porodica”, rekla je Dženifer Klark, portparol azila za magazin “Pipl”.

Ovime Džordž Kluni još jednom pokazuje svoje veliko srce. On je 2010. godine takođe usvojio psa iz azila.  Tada je na internetu video bucmastog čupavog psa neobičnog imena Ajnštajn i odmah popunio formulare za usvajanje. Išao je dotle da je namazao cipele smesom za ćufte pre nego što ga je upoznao, ne bi li ga pridobio.

Dokazi o sjajnom životu koji  čeka Mili mogu se videtu u mnogim američkim časopisima i knjigama o kućnim ljubimcima, s obzirom da je mnogo puta ponavljana priča o bucmastom Ajnštajnu, Klunijevom miljeniku.

(Ljubimci Telegraf/ktla.com)

Tagovi: Amal Kluni, Džordž Kluni, holivud, udomljavanje

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*