22.10.2015 - 21:02

SAMO OVIM ‘TVITOM’ poznati komičar spasio je 650 napuštenih, bolesnih i gladnih pasa! (FOTO)

Zahvaljujući samo jednom pozivu u pomoć koji je uputio svojim fanovima na Twitteru poznati britanski komičar je pomogao da se zbrine 650 pasa u jednom neuglednom skloništu zanapuštene životinje u Rumuniji

Foto: twitter.com/rickygervais

Foto: twitter.com/rickygervais

Riki Žerve je poznati britanski komičar i veliki ljubitelj životinja, naročito pasa. I za razliku od brojnih svojih kolega i poznatih estradnih ličnosti u svojoj, a i drugim zemljama širom sveta, svoju popularnost je iskoristio na najhumaniji mogući način.

Žerve gde god mu sa ukaže prilika promoviše prava životinja i pomaže onima kojima je pomoć neophodna. Tako je saznao za Rumunku koja u svom skloništu za napuštene životinje u mestu Odai brine o stotinama bolesnih i gladnih pasa i koja je zbog nemoći da obezbedi dovoljno hrane i nege zavapila za pomoć. Poziv upomoć je Žerve prosledio i svojim fanovima preko svog tviter naloga (fotografija iznad), a na koji se odazvala i jedna američka agencija K9Angels, koja ima i svoje predstavništvo u Londonu, i koja je vrlo brzo pokrenula čitavu kampanju za prikupljanje svakog oblika pomoći kako bi se pomoglo nesrećnoj ženi i njenim ugroženim psima.

LJUDI I ŽIVOTINJE: Evo dokaza zašto smo potrebni jedni drugima! (FOTO)

Put Rumunije je za vrlo kratko vreme krenuo kontigent hrane, opreme i medikamenata, kao i nešto novca da bi se u skloništu zaposlio najmanje još jedan čovek kako bi pomogao ovoj Rumunki u velikoj humanitarnoj misiji.

Više o ovoj kampanji pogledajte OVDE.

A o kakvom je skloništu reč i u kakvom su stanju psi u ovom skloništu možete videti na fotografijama ispod …

Foto: youcaring.com

Foto: youcaring.com

Foto: youcaring.com

Foto: youcaring.com

twit-4

twit-5

(Ljubimci Telegraf)

Tagovi: humanitarna akcija, humanost, komičar, Twitter, Velika Britanija

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*