Nelegalni prodavci oko Bajlonijeve pijace

Mobilni timovi JKP "Gradske pijace" proteklih dana pojačano kontrolisali prodaju na pijacama

  • 0

Najveći broj nelegalnih prodavaca robe tokom prazničnih dana bilo je na Bajlonijevoj pijaci, saopštavaju iz JKP "Gradske pijace".

 

Mobilni timovi ovog preduzeća proteklih dana su pojačano kontrolisali nelegalnu prodaju na pijacama, a u zoni "Skadarlije" uklonjene su montažne tezge na kojima se nelegalno prodavalo i napisano je pet prijava za oduzimanje robe, kao i jedna prijava sudiji za prekršaje.

 

Prilikom kontrole pijaca u naseljima Mirijevo i Bele vode nisu pronađeni ilegalni prodavci, a kontrola prodaje će biti nastavljena i na ostalim gradskim pijacama, upozoravaju nadležni.

 

Tokom prazničnih dana prostor u okolini pijaca više se koristi za prodaju, iako nije tome namenjen, pa je to razlog više za intenzivniju kontrolu, kažu iz "Gradskih pijaca".

 

Mobilni timovi JKP "Gradske pijace” sastavljeni su od republičke tržišne i gradske komunalne inspekcije, pripadnika brigade policije i zaposlenih u "Gradskim pijacama".

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA