21.02.2018 - 08:54

KRAVA POBEGLA OD SIGURNE SMRTI! Sada se brani od napada i povratka u klanicu!

Krava pobegla iz kamiona koji ju je vodio u sigurnu smrt

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Pobegla je dok su je vozili u klanicu, a sada živi sama na ostrvu i napada svakoga ko joj se približi. Krava iz Poljske prošlog meseca je odbila ući u kamion koji životinje prevozi u klanicu. Slomila je i metalnu ogradu poseda na kojem je živela i krenula putem svoje slobode.

Kad ju je vlasnik Mr. Lukasz pronašao i pokušao vratiti na farmu, napala ga je i slomila mu ruku. Zatim je pobegla u jezero Nysa na jugu Poljske i doplivala do ostrva u njegovoj sredini. Lukasz tvrdi da je na svom putu do svog novog skloništa čak i ronila.

Nakon nekoliko pokušaja da ju ulovi, odustao je i počeo se brinuti samo za to da krava ima dovoljno hrane kako bi preživela.

Do životinje su pokušali doći i vatrogasci. Kad su se svojim brodom približili ostrvu, krava je pobegla plivajući na susedno poluostrvo. Zapovednik vatrogasaca Pawel Gotowski kaže da je uplašena, ali zdrava.

Iako su mislili da je ustrele, gradonačelnik Nyse Czeslaw Bilobran izjavio je kako će pustiti kravu da živi u miru, javlja Independent.

Političar i bivši pevač Pawel Kukiz na Fejsbuku je objavio status kako je spreman i platiti samo da bi “krava junak” ostala živa:

- Pobegla je na ostrvo usred jezera, sakrila se i od vatrogasaca koji su došli po nju. Ja nisam vegetarijanac, ali mislim da je vredno boriti se za život ove krave. Odlučio sam učiniti sve što je u mojoj moći kako bi je se sklonilo na sigurno- rekao je on.

Tagovi: krava

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*