04.08.2017 - 08:43

NAUČIO JE LEKCIJU: Nikada ne provocirajte gladnog medveda (VIDEO)

Medved nije hteo da mu oprosti provokaciju

FOTO: Screenshot
FOTO: Screenshot

Jedan turista na Tajlandu je posetio mali Zoološki vrt koji su organizovali monasi, i tom prilikom za malo i nastradao, jer je imao čini se više sreće nego što mnogo ljudi u ovakvim situacijama imaju.

Za razliku od nekih drugih Zoo vrtova, u ovom hranjenje životinja nije zabranjeno, a nakon ovog slučaja monasi će dobro razmisliti da li tu zabranu da uvedu. Jer hranjenje životinja je jedno, a izazivanje, maltretiranje nešto sasvim drugo. Samo što i životinje znaju da uzvrate udarac.

Nesrećni čovek je izazivao medveda spuštajući mu pa uzimajući porciju pririnča koja mu je bila namenjena, a kada je samo malo skrenuo pažnju sa izgladnelog medveda, ovaj je iskoristio priliku, zgrabio ga i povukao sa sobom u kavez.

Tokom nekoliko desetina sekundi mučenja, medved je grizao nesrećnog čoveka, grebao, ali čini se da nije jako napadao kao što se to dalo očekivati, jer ovaj tip sasvim sigurno ne bi preživeo.

Na kraju,  stražari su ušli u kavez, i motkama naterali medveda da se povuče, kako bi izneli nesrećnog turistu napolje, koji je sasvim sigurno naučio da se sa gladnim medvedima ne treba igrati.

Tagovi: medved

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*