10.06.2015 - 13:44

PANIKA U BORU: U automobilu su našli nešto što je CEO GRAD šokiralo! (FOTO)

Na lice mesta hitno su izašli pored policajaca i predstavnici borskog Zoo vrta kao i član gorske Službe spasavanja Srbije

Foto: Telegraf.rs
Foto: Telegraf.rs

Puna tri sata trajalo je izvlačenje zmije iz automobila koji je bio parkiran kod agencije “Aster”, koja se nalazi nedaleko od obdaništa “Bambi” i gradskog šetališta u Boru.

Zmiju na automobilu uočili su građani, koji su pozvali policiju. Na lice mesta ubrzo su stigli i predstavnici borskog Zoo vrta i član gorske Službe spasavanja Srbije i član čete za spašavanje pri RTB Dejan Bogdanović Keka koji je hvataljkom izmamio zmiju napolje iz automobila.

pročitajte još …
BEOGRAĐANI, AKO VIDITE ZMIJU NE PANIČITE! Evo šta treba da uradite …

– Zmija se sakrila kod branika i pokušala da uđe u gepek. Posle izvesnog vremena traženja gde se sakrio smuk, hvataljkom sam ga izvukao iz auta. Zmija je bila uplašena i agresivna, i čim smo je izvadili, odmah smo je smestili u korpu za zmije i sklonili – rekao je Bogdanović.

Reč je o smuku dužine oko metar, za kojeg nije poznato kako se našao u automobilu u gradu. Zmija je nakon hvatanja puštena u prirodu.

– Apelujem na građane da ako primete zmiju u gradu odmah i pozovu policiju, i da ih ne ubijaju, jer je reč o zaštićenim vrstama – rekla je Mirjana Marić, v.d. direktora borskog Zoološkog vrta.

(Telegraf.rs/D. S.)

Tagovi: Automobil, bor, zmije

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

2 komentara za PANIKA U BORU: U automobilu su našli nešto što je CEO GRAD šokiralo! (FOTO)

  1. Ivana says:

    Koja frka…kao da se radi o tigru u kolima…a ne o zmiji…koje nisu retke…

  2. Blade says:

    Pa nije tajpan nego smuk,stvarno čudo,ne budite smešni