04.06.2017 - 08:06

A NIKO NEĆE DA IH USVOJI: Crne mačke su najbolje na svetu, i grešite ako mislite drugačije!

Nekoliko razloga zašto je crna maca najbolji izbor za vas

FOTO: pixabay.com
FOTO: pixabay.com

Prema podacima koje je objavila britanska agencija za usvajanje životinja, iz njihovih prihvatilišta je najteže usvojiti crne mačke.

Svakako da je jedan od razloga, verovanje da crne mačke donose neku vrstu nesreće, ali ko je kao mi, imao priliku da se igra sa njima, brzo je shvatio da su one samo još jedna umiljata maca, koja traži hranu, maženje i igru.

Crne mačke su čak i u Holivudu dobile svoj status, a neke od najpoznatije od njih su svakako Salem iz popularne serije Sabrina, tinejdž veštica, zatim Binks iz Hokus Pokus, i naravno Snoubol iz serije Simpsonovi.

Mi vam predstavljamo nekoliko razloga zbog čega su crne mačke tako kul.

Crne mačke su najopuštenije

Možda ste primetili, ali crne mačke su najopuštenije. Zašto? Zato što ne moraju da impresioniraju nikoga, jer im se na neki način ljudi boje da priđu. Noću love, jer im je to zaista idealno doba dana da se kamufliraju.

Ne treba im čišćenje

Osim onoga da mačke vole da čiste samu sebe, zar vam se nije desilo da vaša kao sneg bela maca kući dođe sva blatnjava? To kod crnih mačaka jednostavno nije slučaj. One su crne, ma gde da se uvaljaju.

Crno je uvek „new black“

Asocijacija na popularu tv seriju „Orange is the new black“. Crno nikada ne izlazi iz mode. Zar nije Šanel rekao da žene uvek moraju da imaju malu crnu haljinu za večernje izlaske? Mačke ih imaju non stop.

Sve im pristaje

Primetićete, kako god da ih obučete, šta god da im stavite, crnim mačkama to jednostavno pristaje. Ništa na njima ne izgleda toliko loše.

Jezive su

Naravno, kao što smo već pomenuli ušle su u loša narodna verovanja, i sad tu nema nazad. To možete iskoristiti, zbijajući šale sa gostima.

-Hej ne daj ti pređe put, jer je super opasna – i verujemo da vaš gost tokom večeri više neće ustati sa svoje stolice.

Crna mačka će spasiti i vas i svet

Ne verujete nam? Potražite jednu i usvojite je. Videćete kako će vam se svet promeniti.

Tagovi: crna mačka

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*