Viktor Savić pretio policajcu: Zapalićemo ti kuću!

Glumac kome se sudilo zbog posedovanja 1,30g marihuane i 0,48g hašiša, ponovo će na optuženičku klupu

  • 3

Glumac Viktor Savić i njegovi prijatelji psovali su i vređali policajca, nazivajući ga"majmunčinom", i preteći mu da ne sme da "pipne kola".

''Kuću ćemo da ti zapalimo, j... te onaj ko ti je dao uniformu'', vikao je Savić, koji je sa prijateljima stao ispred policajaca da ne bi fotografisao auto.

Zatim je krišom otišao do svog automobila i velikom brzinom pobegao, psujući policajca i pokazujući mu srednji prst. Savić i prijatelji su istog dana, 5. maja 2010, presreli kamion „pauk" u kom se nalazio policajac Jovanović.

''Naglo su se zaustavili ispred kamiona i vikali da će ga ubiti. A kada je Jovanović izašao iz vozila, pobegli su u nepoznatom pravcu'', kaže izvor.

Kada smo glumca pozvali za komentar, rekao nam je da ne može da govori o tome.

''U ovom trenutku ne bih smeo da dajem nikakve izjave za medije u vezi sa tim slučajem. Ni o čemu nisam obavešten, pa ne bih da utičem na istragu koja je verovatno u toku'', kaže zvezda filma „Montevideo, bog te video".

(Izvor: Press/Foto: Nenad Milošević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    18. januar 2012 | 10:36

    Viktor Savić pretio policajcu: Zapalićemo ti kuću! http://t.co/YpQnGxjE

  • FicaBlok38

    18. januar 2012 | 10:37

    Muka mi je više od ovih narkomana

  • Lucky

    18. maj 2012 | 08:36

    Najbolje je kada pricu pocneta od pocetka, a ne kao ovaj pisac???? Sve zbrda zdola al nekako sam pohvatao konce, i nije mi jasno sta su oni hteli, imali sa tom Policajcem??? Samo prave kazne zatvora daju neku poruku....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA