28.07.2016 - 20:34

MAČAK ZASPAO U VEŠ MAŠINI, vlasnica ga oprala na 60 stepeni, srećom nije se uključila centrifuga! (FOTO)

Bengalski mačak po imenu Bobi pronašao je svoje 'savršeno' mesto za dremku, ali u veš mašini u koju je obožavao da se zavuče, međutim, ovog puta vlasnica je zaboravila da proveri da li je njen ljubimac među prljavim vešom i pustila je mašinu u rad ...

Foto: PDSA/PA Wire
Foto: PDSA/PA Wire

- Skoro uvek proverim da li se slučajno zavukao, ali nekako mi se nije dalo ovog puta da to učinim, mislila sam da je negde drugde u kući. Jednostavno mi se nije dalo da to učinim – ispričala je Liza Kif lokalnim medijima u engelskom gradu Notingemu, gde se i desila ova nimalo naivna priča.

Vrata veš mašine su se uvek zatvarala baš zbog Bobija, kako kaže Liza, jer on prosto obožava da se zavuče unutra. Bobi je, ipak, dočekao trenutak nepažnje svoje vlasnice uvukao se i i zadremao.

Liz je mašinu napunila vešom, postavila je na 60 stepeni i pustila u rad. Nekoliko minuta je sve izgledalo sasvim u redu, dok se nije čuo neobičan zvuk koji je dopirao upravo iz mašine. Liz je, srećom čula, brzo shvatila šta se dešava. Zaustavila je mašinu, izvukla mačka itrkom krenula kod svog veterinara.

Foto: PDSA/PA Wire

Foto: PDSA/PA Wire

Veterinar koji je pregledao mačka izjavio je da nikada za svojih 15 godina prakse nije imao ovakav slučaj.

Devetomesečni Bobi je bio na granici kolapsa, srećom Liza ga je dovela u pravom trenutku kod veterinara, odmah stavljen na infuziju i posle nešto manje od sat vremena došao je sebi.

“Sada je naučio lekciju na teži način. Sigurna sam da neće više prići mašini”, ispričala je Liza, koja priznaje da joj nije bilo svejedno i da situacija nimalo nije bila bezazlena.

Bobi je sledećeg dana pušten kući, nakon što mu se povratila i telesna temperatura.

(Ljubimci Telegraf/nottinghampost.com)

Tagovi: bengalska mačka, mačak, neobični ljubimci, veš mašina

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

5 komentara za MAČAK ZASPAO U VEŠ MAŠINI, vlasnica ga oprala na 60 stepeni, srećom nije se uključila centrifuga! (FOTO)

  1. Svetlana says:

    Neverovatno citam i ne verujem
    Dragomi je daje maci dobro!!

  2. SrbIN says:

    Ko jos veruje u ove lazi.