24.03.2016 - 21:45

KLEPTOMANKA: Maca redovno krade komšijama gaće i čarape, ali samo jedna vrsta donjeg veša je njen fetiš (FOTO)

- Bridžit je posebno zanimljivo muško donje rublje i ima jednu posebnu vrstu koju preferira - kaže vlasnica ove izuzetno neobične mačke

Foto: Facebook/Sarah Nathan

Foto: Facebook/Sarah Nathan

Tokinška maca, Bridžit, ima 6 godina i iza sebe gomilu ‘krivičnih dela’. Ima kleptomanske sklonosti, zbog čega predstavlja pravu “pretnju” za čitav komšiluk iz zgrade u kojoj živi.

Mačka je od januara ukrala 50 pari čarapa i 11 bokserica, a njena vlasnica Sara Nejtan, sa Novog Zelanda, je na svojoj Fejsbuk stranici objavila fotografiju na kojoj maca pozira pored gomile donjeg veša.

Sara je želela da pomogne komšijama da pronađu svoje izgubljene stvari, pa im je ostavila poruke u sandučićima i objavila je ovaj post na društvenoj mreži.

- Većina tokinških mačaka su noćne ptice, a Bridžit je posebno zanimljivo muško donje rublje i ima jednu posebnu vrstu koju preferira – kaže njena vlasnica.

Tagovi: ponašanje mačaka, Tokinška mačka

Ostavite komentar

Komentar možete poslati koristeći i naloge:

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

1 komentar za KLEPTOMANKA: Maca redovno krade komšijama gaće i čarape, ali samo jedna vrsta donjeg veša je njen fetiš (FOTO)

  1. ns says:

    Ja sam imala jednu macu koja je u komsiluku krala svinjske krmenadle spakovane u najlon kesi,očigledno spremane da se stave u nečiji zamrzivač.Zatekla sam u dvorištu sveze krmenadle,koje su bile pojedene do kostiju i jako se iznenadila.Potom nadjem još dva paketa krmenadli u vezanim nakon kišama,ali nisu ni načete.Tada režim da čekam i vidim šta se dogadja.Ubrzo ,ugledam moju macu na stubu od ogradedvorista,kako odnekud dolazi i čvrsto zubima drži još jednu kesu sa mesom i donosi je u naše dvorište…Kad me je ugledala,bila je sva ponosna na ono sto je uradila.Nikad nisam saznala ko je u komsiluku spremao meso za zamrzivač i nije prijetio da mu fali nekoliko pakovanja…a možda i jeste,ko zna…ipak je lopov bio vestiji.