Makedonka zaštitno lice Viktorije sikret!

Prva makedonska manekenka u prestižnoj kući mode

  • 0

Atraktivna makedonska manekenka Katarina Ivanovska novo je zaštitno lice najpozantijeg brenda ženskog donjeg veša na svetu Viktorija sikreta. Katarina je trenutno  na mestu Alesandre Ambrozio koja očekuje svoje drugo dete. Sudeći po prvim fotografijama ne sumnjamo da će se na tom mestu dobro snaći.

Zanosna brineta, čije su proporcije gotovo idealne (85-60-89) rođena je u Skoplju 1988. godine, a karijeru modela započela je pošto je pobedila na "Look Model International" takmičenju u Makedoniji 2004. godine.

Iste godine počela je da niže uspehe na međunarodnoj modnoj sceni i našla se na naslovnicama magazina "Elle", kao i ruskog i italijanskog izdanja "Voga".

Već 2006. godine bila je zaštitno lice kampanje modne kuće "D&G" i tako postala najuspešnija makedonska manekenka, dok je ugovor sa proizvođačem donjeg rublja "Victoria's Secret" potpisala prošle godine.

Osim manekenstva, bavi se i glumom, te je imala glavnu ulogu u makedonskom filmu "Treće poluvreme" reditelja Darka Mitrevskog, a premijera njenog prvenca očekuje se kasnije ove godine.

 

.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA