Tadić na meti programiranog narko-dilera?!?

Vuk Jovanović, novinar i teoretičar zavere, poslao SMS poruku šefu kabineta Ivice Dačića u kojoj ga upozorava da njegovim šefovima, ali i predsedniku republike i patrijarhu, o glavi radi ni manje, ni više nego ubica-narkoman koji je programiran da pobije srpske čelnike!!!

  • 20

Borisa Tadića, Ivicu Dačića, Milorada Veljovića i patrijarha Irineja ubiće atentator narkoman, programiran po ugledu na lik iz filma ``Mandžurijski kandidat``?!?

 

Ne, ovo nije scenario iz nekog novog, morbidnog, srpskog naučno-fantastičnog filma. Ovu tezu protura Vuk Jovanović, novinar i teoretičar zavere u slobodno vreme, čovek koji je pre desetak godina obijao pragove beogradskih redakcija nudeći najrazličitije priče koje je bilo nemoguće proveriti, a još teže poverovati u njih.

 

Jovanović je Vanji Vukiću, šefu kabineta ministra policije, u četvrtak na mobilni telefon poslao poruku sledeće sadržine (objavljujemo je u originalu, bez neophodnih gramatičkih ispravki - prim. aut.):

``Reci te g.Dacicu da pojaca drasticno obezb. G.Tadica, Patrijarha ,Veljovica,sebe i familijama jer ce atent.ponoviti,ali manje spekt.atentat.Da se ne ponovi slucaj dr.Djindjica``.

 

Reakcija je bila munjevita - svim službama bezbednosti u zemlji poslata je poruka da pretnje treba shvatiti najozbiljnije.

 

Tu nije kraj. Jovanović je paralelno s ovim SMS-om poslao i pismo adresirano na predsednika Srbije, u kome ga upozorava da će oni (ne precizira se koji - prim. aut.) ``ponovo udariti, ali bez pretenzija da to bude spektakularno``. U nastavku pisma Jovanović upozorava Tadića da ``strane službe koje stoje iza toga biraju tako surove momke - narko-dilere jer je njihov mozak poremećen``.

- Svašta su u stanju da urade kad im je imperija srušena u Srbiji (Šarići, Bojović, Amsterdam). Zato moraš da svoj život, kao i život tvoje familije podrediš režimu zaštite, bar za neko vreme. To važi i za ostale promašene mete - Dodika, patrijarha, Veljovića, Dačića... Sada sam umiren da sam sve pokušao i savest mi je mirna - napisao je, navodno, Jovanović u pismu prvom čoveku Srbije.

 

Međutim, pisanje se nastavilo, ovog puta SMS poruka. U jednoj od njih, poslatoj direktoru policije Miloradu Veljoviću (a poruke su otišle i na adrese načelnika Uprave kriminalističke policije Roćka Milovića i šefa BIA Saše Vukadinovića), Jovanović ispisuje sledeće redove:

- Svi spektakularni akti terorizma i atentata urađeni su u formi programa MK-ultra monarh: Li Harvi Osvald, Sirhan Sirhan, Timoti Mgvej, Oklahoma, 9/11... i mnogi za koje imam insajderske informacije vodećih američkih kongresmena patriota koji su mi dali video-zapise koje imam kod sebe - uvereva Jovanović.

 

Ko je poverovao, poverovao je. Nadležni organi očigledno jesu. Vanja Vukić juče nije odgovarao na pozive telegrafa.

 

(telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • telegrafrs

    17. januar 2012 | 13:57

    Tadić na meti programiranog narko-dilera?!? http://t.co/xaHJ4cTO

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA